Камелия и мъжът й Цветин са направили доста екстравагантна покупка

...
Камелия и мъжът й Цветин са направили доста екстравагантна покупка
Коментари Харесай

Камелия се консервира в криокамера за 80 000 долара

Камелия и мъжът й Цветин са създали много екстравагантна покупка за родните ВИП стандарти, дочу HotArena. Певицата, която е наставник и в новия сезон на музикалното съревнование „ Гласът на България ”, и мъжът й са се оборудвали с криокамера, която е най-новият шлагер в света в битката с възрастта, както и с богата палитра от неразположения – от дерматологични проблеми, ревматизъм и подагра до болести на нервната система, хронични контузии, признаци на менопауза и какво ли още не.

Криотерапията е много известна и у нас, като се предлага в доста козметични и медицински центрове. Камелия и Цветин очевидно са решили, че желаят да преплетат процедурата с всички останали здравословни практики, които са трансформирали в собствен метод на живот, поради което са си купили криокамера за у дома. В взаимозависимост от модела и спецификите на машината, цената й варира сред 10 и 80 000 $, разясняват осведомени. Не е ясно какъв брой тъкмо пари са дали за удоволствието да употребяват криотерапия в домашни условия, само че мотивацията на двойката е лесна за предполагане. Методът е прочут в целия свят и се употребява против какво ли не болежки и неразположения, както и против естетиески недостатъци, в това число такива, свързани с напредването на възрастта.

Криокамерата съставлява отвесна кабина, в която кожата на човек няма пряк досег до стените на уреда. Повечето машини, които са предопределени за домашни условия, са направени, тъй че главата на човек остава извън и единствено тялото му е вътре. Включва се студената сонда – течен азот, изстуден до към минус 150 градуса пo Цeлзий. Процедурата трае няколко минути. Резултатът е огромен брой здравословни резултати, без опастност от измръзване. Въпреки това се предлага консултацията със експерт, преди закупуването на криокамера и периодическата й приложимост в домашни условия. Камелия и Цветин евентуално са го създали и през днешния ден се радват на благотворното въздействие на криотерапията. Тя работи благотворно както при голям брой физиологчни положения, по този начин и при естетчини проблеми, спортни и даже здравни.

В естетиката криотерапията въздейства на дерматологични неразпложения, в това число псориазис, отстраняването на целулит, стягането и изглаждането на кожата, акне, проблематична кожа, повлява при наднормено тегло, усъвършенства общата обмяна на веществата и физиологичните функционалности на организма. Криотерапията има резултат и при ставни контузии, ревматологични болести, повлиява полобително нервната система. Може да се ползва и като спортна терапия за облеквачане на остри хронични контузии, възобновяване след натоварване. Криотерапията въздейства позитивно даже признаци на менопауза. Освен това се счита, че усъвършенства имунитета. Кожата се охлажда, само че няма заплаха, защото въздействието е единствено на повърхностния й пласт, а вътрешната телесна температура не се трансформира, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР