Камелия Ангелова сподели, че е пуснала жалба в прокуратурата 27-годишната

...
Камелия Ангелова сподели, че е пуснала жалба в прокуратурата 27-годишната
Коментари Харесай

Гавра с Мис „Топ лице на Русе“, изкуствен интелект я съблече и голите снимки взривиха мрежата

Камелия Ангелова показа, че е пуснала тъжба в прокуратурата

27-годишната Камелия Ангелова, която е Мис „ Топ лице на Русе “ за 2021 година, стана жертва на извратени злодеи. Те разгласили нейни фалшифицирани фотоси в Телеграм канал, където се разпространявали нецензурен материали. Пред Нова телевизия гневната хубавица показа, че към този момент е подала тъжба в русенската прокуратура. 

„ Към нея приложих фотоси, с цел да потвърдя, че аз не съм това, което се вижда на фотографиите  и че съм почтена “, споделя тя.

Младата дама била шокирана когато схванала, че нейни фотоси, на които е без облекла, се популяризират в затворена група в Телеграм.

„ На 8 януари непознато лице се свърза с мен в обществените мрежи и ми сподели, че има мои голи фотоси, които се популяризират в Интернет. Отрекох това да съм аз. Не съм снимана гола и не съм изпращала на никого такива фотоси. Подозирам, че е употребен изкуствен интелект “, показа тя. 

Камелия Ангелова е подала и сигнал в полицията. От там споделиха, че наблюдават съществено сходни случаи. Тя посъветва младите девойки да не одобряват всевъзможни предложения за другарство в обществените мрежи, да внимават какво качват и профилът им да не е обществен.

Според специалиста по киберсигурност Спас Иванов мъчно ще се стигне до индивида, който е пуснал фотосите в Интернет.

„ Прокуратурата би трябвало да откри дали снимковият материал е същински или подправен. Това е един дълъг развой. Подобни случаи ще зачестяват. Често се вършат и нецензурен подправени клипове ”, посочи той.

„ Преди време разказахме за сходен случай в Испания. Цяло градче скочи, откакто ученички бяха съблечени по подобен метод с колажи “, сподели пък водещият Виктор Николаев, а колежката му Мира Иванова добави, че са били арестувани 14-годишни хлапаци, което означавало, че приложението, с което се фалшифицират фотосите, е доста елементарно за потребление. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР