Камчия ще бъде българска скоро, това каза днес в интервю

...
Камчия ще бъде българска скоро, това каза днес в интервю
Коментари Харесай

Цитат на деня: Камчия ще бъде българска скоро

Камчия ще бъде българска скоро, това сподели през днешния ден в изявление за " Нова телевизия " депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев. Според него всички точки, които са употребявани през годините за съветски корупционен напън и за съветска агитация, като АЕЦ " Белене ", " Камчия ", " Лукойл ", би трябвало да се върнат на България, като се приключи и въздействието на Путин в България.

Мирчев не влезе в детайлности по какъв начин намиращият се на 25 км. От Варна комплекс " Камчия " може да стане български. Договорът за построяването на Санаторно-оздравителен комплекс " Камчия " бе подписан от някогашния министър на обществената политика Емилия Масларова през септември 2008 година и утвърден от държавното управление на Сергей Станишев. с присъединяване на към този момент някогашният кмет на Москва Юрий Лужков и тогавашния министър ръководител Бойко Борисов.

На територията на комплекса са ситуирани: хотелски комплекс " Лонгоз ", вилно населено място " Пирин ", детските лагери " Радуга " и " Черноморски ", състезателен комплекс " Камчия ", медицински център " Здравец ", учебно-възпитателен център " Юрий Гагарин ", в който се обитават частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин " и авиокосмически център с планетариум, неповторим за България амфитеатър с 2000 места и панорамен ресторант.

В отговор на въпрос, Мирчев уточни, че не е обсъждано да има конфискация на парцели на съветски жители. Какво сподели депутатът за проблема " Росенец ", вижте.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР