Камбоджанският премиер Хун Сен си взе кратка почивка от участие

...
Камбоджанският премиер Хун Сен си взе кратка почивка от участие
Коментари Харесай

Орангутани се бият като кикбоксьори за радост на Хун Сен


Камбоджанският министър председател Хун Сен си взе къса отмора от присъединяване в изборни акции и се следи по какъв начин орангутаните карат кънки, вземат участие в единоборства по кикбокс и танцуват кръшно на откриването на първия огромен зоопарк в столицата.

Премиерът - един от най-дълго ръководещите водачи в света - се стреми да удължи 33-годишния си престой отпред на страната с националния избор, който ще се организира на 29 юли, и употребява съдилищата за обезсилване на съперниците си.

Но той също се опита да развие и по-леката страна на живота.

"Днес ние всички сме щастливи да открием зоологическата градина - „ Сафари Пномпен ", сподели Хун Сен в тирада пред хиляди в парка преди гала по прерязването на лентата, като добави, че мястото на комплекса е някогашен склад за муниции от времето на бруталния режим на алените кхмери.

„ Сафари Пном Пен “, струващ 9 милиона $, ще съдържа 89 типа животни, в това число мечки, щрауси, кенгуру, жирафи, тигри и елени.

Зоологическата градина се ръководи от компания, благосъстоятелност на магната Ли Йонг Фат, сенатор от ръководещата камбоджанска Народна партия.

След формалното разкриване на зоопарка Хун Сен направи обиколка на терена и седна, с цел да следи шоуто на орангутаните, което е призната форма на развлечения в зоологическите градини в Югоизточна Азия, които деятелите за правата на животните от дълго време подлагат на критика.

Усмивката играеше на лицето на 65-годишния политик, защото маймуните извършиха многообразие от номера, в това число въртейки се под тактовете на музиката.

По време на съревнованието по кикбокс приматите се прехвърляха един различен през рамо, изпълняваха серии от удари с юмруци, колене и ритници, до момента в който водещ шоуто обясняваше същността на борбата на орангутаните.

След като „ сражението “ завърши, Хун Сен „ поздрави “ един от бойците, като подвигна ръката на орангутана, до момента в който неговите бодигардове го бяха наобиколили.

Денят не беше изцяло лишен от политика, защото Хун Сен употребява речта си при откриването на зоопарка, с цел да изиска от хората да гласоподават за партията му. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР