Камъшли. Бойците от Отрядите за народна самоотбрана (ОНС) в сирийския

...
Камъшли. Бойците от Отрядите за народна самоотбрана (ОНС) в сирийския
Коментари Харесай

Daily Sabah: Кюрдските милиции използват църква като база за нападение срещу турските сили

Камъшли. Бойците от Отрядите за национална самозащита (ОНС) в сирийския град Тал Абяд, където турската войска организира интервенция " Извор на мира ", употребяват черква като база за нахлуване против турските войски, оповестиха военни източници, представени от турското англоезично издание Daily Sabah .
Според източниците сигурност кюрдските бойци употребяват църквата, с цел да предизвикат турската войска да удари религиозни институции, които се считат за неразрешени цели.
Съгласно американските правила за военни дейности (ROE), религиозните или културните полезности като тази черква имат статут на „ неприкосновени цели “, когато подобен парцел се употребява в сходство със предпазеното му предопределение, което значи, че постройката е законна цел. Светът чака да види турските военни правила по въпроса и да научи дали такива места, в това число лечебни заведения и така нататък, ще се смятат за " неприкосновени цели ".
Турските бойци са подхванали нужните защитни ограничения, с цел да подсигуряват сигурността на цивилните лица и цивилен здания и уреди, защото Министерството на защитата акцентира, че се обръща допустимо най-голямо внимание внимание, с цел да се подсигурява, че на цивилните няма да бъдат нанесени вреди по време на интервенцията.
Турция започва интервенция „ Извор на мира “, третата в поредицата от трансгранични антитерористични интервенции в Северна Сирия, ориентирани към терористи, свързани с „ Ислямска страна “, и сирийския клон на Кюрдската работническа партия (ПКК) - Отрядите за национална самозащита (ОНС) на 9 октомври в 16:00, напомня изданието.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР