Камарата отхвърли изменение в четвъртък, което би намалило заплатата на

...
Камарата отхвърли изменение в четвъртък, което би намалило заплатата на
Коментари Харесай

Хаусът отхвърли хода за намаляване на заплатата на прессекретаря на WH до $1

Камарата отхвърли изменение в четвъртък, което би понижило заплатата на прессекретаря на Белия дом Карин Жан-Пиер до $1.

Поправката, въведена от представителя Клаудия Тени (R-N.Y.), беше победена с 257-165-1, като 54 републиканци се причислиха към всички демократи, с цел да се опълчват на този ход.

В акцията за поправката Тени прикани Жан- Пиер е „ измамник “ и „ антисемит “.

„ По време на мандата на госпожа Жан-Пиер като прессекретар, тя неведнъж е лъгала американския народ и се е държала снизходително към репортерите, а също по този начин е нарушавала Законът на Hatch “, сподели Тени в залата в четвъртък.

Законът на Hatch не разрешава на чиновниците на изпълнителната власт да се застъпват за политически или търговски ползи, до момента в който са на работа. Тени уточни потреблението от страна на Жан-Пиер на израза „ MAGA републиканци “, което наблюдаващ сподели, че е нарушаване на закона.

Твърденията на Тени за антисемитизъм се основават на дискусия тази седмица, когато Жан-Пиер в началото отхвърли да разиска случаи на хора, които смъкват плакати на израелски заложници, държани от Хамас. Жан-Пиер по-късно осъди тези дейности.

За последните вести, времето, спорта и стрийминг на видео отидете в The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР