Камарата одобри мярка късно във вторник, която ще намали финансираната

...
Камарата одобри мярка късно във вторник, която ще намали финансираната
Коментари Харесай

Камарата на представителите одобрява законопроект, намаляващ заплатата на Пийт Бътиджиг до $1

Камарата утвърди мярка късно във вторник, която ще понижи финансираната от данъкоплатците държавна заплата на министъра на превоза Пийт Бътигиг до единствено $1.

Законопроектът — която беше въведена от представител Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga. — беше признато посредством гласоподаване във вторник като изменение на Закона за финансовите услуги и общите бюджетни заеми от 2024 година, независимият законопроект за финансиране на Администрацията на общите услуги, Комисията за скъпи бумаги и тържища и други свързани организации.

„ Аз “ Горд съм да разглася моята корекция към FIRE Pete Buttigieg преди малко ПРЕМИНА Камарата. Pothole Pete провежда подправени разходки с велосипед до Белия дом и употребява частни самолети, финансирани от данъкоплатците, с цел да получи награди за метода, по който някои хора вършат секс ", сподели Грийн в обществената медия пост вторник. „ Американските данъкоплатци не би трябвало да бъдат на куката за заплащане на обилните му пътувания или заплатата му. “

„ Пийт Бътигиг не си прави работата. Всичко е обвързвано с подправени фотоси и пътешестване с частен аероплан, финансирано от данъкоплатците да приема ЛГБТК награди за него “, добави Грийн. „ Щастлив съм, че моята корекция беше призната, само че той не заслужава нито пени. “

Откакто встъпи в служба през 2021 година, Бутигиег е изправен пред рецензии за републиканските законодатели в отговор на няколко рецесии, пред които е изправено Министерството на превоза.

Например, през февруари, откакто трен, пренасящ винилхлорид, рисков прозрачен газ, дерайлира в Източна Палестина, Охайо, Бутиджиг беше подложен на критика за очевидното си безучастие и за това, че е изчакал няколко седмици, преди да пътува до мястото на дерайлирането.

Освен това, имаше голям брой случаи на всеобщо анулация на търговски авиолинии по време на неговия мандат по разнообразни аргументи, в това число дефицит на водачи. И републиканците, и демократите приканиха Бутигиег да предприеме решителни дейности, с цел да подсигурява, че пасажерите със аероплан са предпазени от сходни анулирани полети.

И до момента в който Бутигиег прекара огромна част от мандата си в справяне с комерсиалните закъснения, той употребява частни самолети, ръководени от държавното управление в минимум 18 случая от встъпването в служба. Тези полети провокираха настоящо следствие на общоприет контрольор и съгласно информацията, получена от Americans for Public Trust (APT), са коствали на данъкоплатците десетки хиляди долари.

В един случай през Септември 2022 година Buttigieg употребява държавен аероплан за в двете посоки пътешестване до Монреал. По време на визитата той участва на гала, проведена от огромна канадска организация за правата на гейовете, на която получи влиятелна премия за своя „ принос към напредъка на правата на ЛГБТК “.

Офисът на Бутигиг в допълнение скри спомагателна информация потреблението му на изпълнителния флот.

„ Министърът Бутигиег продължава да отблъсква американския народ, който просто желае да знае същинската цена на финансираните от данъкоплатците му пътувания с частен аероплан “, сподели изпълнителният шеф на APT Кейтлин Съдърланд пред Fox News Цифрови във вторник. „ След многочислени претенции за FOIA, правосъдно дело и продължаващо следствие на общоприет контрольор, офисът на Buttigieg към момента отхвърля да даде жизненоважни детайлности по отношение на потреблението на частен държавен аероплан за обиколка на щат, което наподобява по-близко до акция, в сравнение с до формален бизнес на DOT. “

„ Изглежда Бутигиг политизира ролята си и дава да се разбере, че има вяра, че е над отчетността и прозрачността, надменно отношение, което наподобява е ендемично в цялата администрация на Байдън “, сподели Съдърланд.

И министърът на превоза, откакто беше разкрито, че е бил на отмора в Порто, Португалия, до момента в който неговата организация и Белият дом са били в напрегнати договаряния със синдикатите на железопътните служащи, с цел да предотвратят стачка, която може да има тежко влияние върху стопанската система на Съединени американски щати. Министерството на превоза сподели по това време, че ваканцията е била „ от дълго време планувано персонално пътешестване “. $1

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР