Камарата на строителите дойде на крака в парламента за юбилея

...
Камарата на строителите дойде на крака в парламента за юбилея
Коментари Харесай

От Камарата на строителите на крака при Нинова в НС за честит юбилей

Камарата на строителите пристигна на крайници в Народното събрание за юбилея на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя навършва 50 година през днешния ден и почерпи депутатите. 

Вместо цветя и дарове рожденичката Нинова постави кутия за средства, които да подари на националните тимове по математика и информатика. 

От името на Камарата на строителите в България Руен Панчев връчи приветствен адрес и голям букет на Нинова. Имате нашето почитание, пожелаваме здраве и сили да продължавате напред, поздрави Панчев от КСБ. 

В края на предходната година сред Българска социалистическа партия и КСБ избухна спор, откакто депутати от Българска социалистическа партия всесоха искане в Агенция „ Пътна инфраструктура “ за „ самостоятелна експертиза на първостепенни български пътища “. От камарата оповестиха настояването за следващата доза политическо говорене и подстрекателство, че при строителството на българските автомагистрали се краде. Настояваме депутатите Елена Йончева, Христо Проданов, Крум Зарков и Георги Свиленски, да подадат оставки, тъй-като вносители на настояването за експертиза в АПИ не са го подкрепили с никакви доказателства. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР