Камарата на представителите в САЩ ще гласува тази седмица по

...
Камарата на представителите в САЩ ще гласува тази седмица по
Коментари Харесай

Кои са следващите етапи от процедурата по импийчмънт Тръмп

Камарата на представителите в Съединени американски щати ще гласоподава тази седмица по импийчмънт на президента Доналд Тръмп, откакто прекара последните три месеца в следствие на неговите връзки с Украйна и обмисляне дали държанието му е задоволително неправилно, с цел да съставлява закононарушение или наказуема вина от длъжностно лице.

В петък правната комисия към Камарата на представителите утвърди две учредения за импийчмънт на Тръмп: корист със служебно състояние и възпрепятстване работата на Конгреса. Гласуването се състоя след бурни двудневни диспути, в които демократите обявиха, че е техен дълг да издигнат публични обвинявания на президента, а републиканците го опазиха и спориха към процедурата.

В основанията за импийчмънт се споделя, че Тръмп е злоупотребил със служебното си състояние и е изменил на страната си, като е приканил Украйна да проверява политическите му противници и е задържал изпращането на военна помощ на тази съюзническа страна, както и среща на президента ѝ с Тръмп в Белия дом.

Какво следва в процедурата по импийчмънт:

ГЛАСУВАНЕ В КАМАРАТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР