Камарата на представителите в Конгреса на САЩ прие вчера закон,

...
Камарата на представителите в Конгреса на САЩ прие вчера закон,
Коментари Харесай

Китай: Време е Европа сама да решава своите проблеми

Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати одобри през вчерашния ден закон, забраняващ вноса на петрол, природен газ и въглеводороди от Русия. Това е най-сериозната глоба на страната против Русия, напомня.

Наред с деянията на редица негативни последствия от злоупотребата със наказания, Европа обаче откри, че самият континент се трансформира в основната жертва. Защото Русия е най-големият експортьор на сила за Европа и 45% природния газ в Европейски Съюз идва точно оттова.

Германският канцлер Олаф Шолц предизвести, че не би трябвало да се включат съветския петрол и природен газ в листата на глобите, другояче това ще заплаши енергийната сигурност на Европа. А френският президент Еманюел Макрон уточни, че Съединени американски щати не разчитат на съветския петрол и природен газ, само че те са нужни от Европа.

Не единствено сила, и даването на зърнени храни за Европа е изправено същото през тествания. Но по-сериозният въпрос е сигурността. Безопасността на Европа ще се обезпечи единствено в случай че се стабилизира обстановката в Украйна. Инициаторът на украинската рецесия – Съединени американски щати, се намират на хиляди километри от Европа и няма да бъдат повлияни от сегашната обстановка, а тя ще бъде употребена интензивно от военно-промишления комплекс в страната за осъществяване на нови облаги, като в същото време свиват пространството към Русия и управляват Европа. Всичко това има за цел отбраната на личната им надмощие в света.

Към момента Европа е изправена най-голямата рецесия след Втората международна война. За благополучие континентът е осъзнал, че следването на Съединени американски щати не отговоря на личните му ползи. В речта си на 8-и т.м. френският президент Макрон акцентира, че Русия би трябвало да бъде зачитана, тъй като в случай че страната не стане част от мирната конструкция на Стария континент, то там е неосъществим дълготраен мир.

Време е Европа да излезе от „ американския капан “ и да стане независима мощ на интернационалната сцена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР