Камарата на представителите в американския Конгрес одобри внесените поправки за

...
Камарата на представителите в американския Конгрес одобри внесените поправки за
Коментари Харесай

Оглушителен шамар за България от САЩ! Одобриха санкциите за Турски поток

Камарата на представителите в американския Конгрес утвърди импортираните ремонти за стягане на глобите против газопровода „ Северен поток – 2 “ и „ Турски поток “ в плана на бюджета за защита за идната финансова година. Иначе казано и български жители и компании ще попаднат под глобите, което е меко казано озвучителен пестник по една от тематиките, с които кабинетът на Борисов до момента се хвалеше.

Инициативата е ориентирана към усилване на към този момент настоящите наказания против двата газопровода, акцентира ТАСС.

В края на декември 2019 година президентът Доналд Тръмп утвърди военния бюджет за настоящата година, който задължава американската администрация да вкара наказания против двата плана.

Поправката планува рестрикции по отношение на задгранични лица, които спомагат при продажбата, наемането или даването на плавателни съдове за полагане на тръби, предопределени за построяването на „ Северен поток – 2 “ и „ Турски поток “.

Миналата седмица висшият представител по външни въпроси и политика за сигурност на Европейски Съюз Жозеп Борел съобщи, че Евросъюзът се афишира изрично срещу едностранните наказания и заканите за тяхното използване от страна на Съединени американски щати, защото засягат ползите на европейски компании, в това число и във връзка с двата газопровода. Според него, сходни ограничения са в прорез с интернационалното право. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР