Камарата на представителите на Конгреса на САЩ прие законопроекта за

...
Камарата на представителите на Конгреса на САЩ прие законопроекта за
Коментари Харесай

Конгресът на САЩ гласува нови санкции против Русия и Иран

Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати одобри законопроекта за стягане на глобите срещу Русия, Иран и Северна Корея, предадоха организациите. Проектът, признат с огромно болшинство, е минал макар възраженията на Доналд Тръмп, означават международните организации. Сега президентът е изправен пред алтернатива - дали да наложи несъгласие. Конгресмените поддържаха приемането на мярката с 388 гласа " за " при два " срещу ". Законопроектът получи мощна поддръжка както от страна на съпартийците на Тръмп в Републиканската партия, по този начин и от Демократическата партия. Сега той би трябвало да бъде признат и от горната камара на американския Конгрес, Сената, преди да отиде при президента, който да го подпише или да му наложи несъгласие.
Политическите водачи в Сената към този момент не са споделили по кое време може да прегледат законопроекта. Белият дом съобщи, че изследва признатия от Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати законопроект за стягане на глобите против Русия, Северна Корея и Иран.
" Макар президентът да поддържа налагането на строги наказания против Северна Корея, Иран и Русия, Белият дом изследва законопроекта на камарата и чака на бюрото на президента да бъде показан финален вид на законодателни ограничения ", сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР