Камарата на представителите на Конгреса на САЩ (долната камара на

...
Камарата на представителите на Конгреса на САЩ (долната камара на
Коментари Харесай

Долната камара на Конгреса на САЩ се обявява в подкрепа на санкции срещу „Северен поток 2“


Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати (долната камара на Конгреса) е приела резолюция за противопоставяне против „ Северен поток 2 “, е оповестява камарата на представителите в Twitter. Руските организации към този момент дадоха също публичност на известието.

Документът „ приканва президента да поддържа европейската енергийна сигурност посредством диверсификация и по-малка взаимозависимост от доставките от Русия, а също по този начин поддържа въвеждането на наказания във връзка с „ Северен поток 2 “.

Съобщението не е огромна изненада. От седмици наред с редица изказвания дипломати от Съединени американски щати предопределят огласената позиция.

Припомняме, че европейският бизнес е на противоположното мнение. Така да вземем за пример ръководителят на австрийската нефтогазова компания Райнер Зеле разяснява, че планът за газопровод дава отговор на ползите на Европа. В коментар за съветската организация ТАСС той разяснява, че решенията за реализирането на огромните планове на територията на европейските страни би трябвало да се вземе от управляващите на тези страни, а не от администрацията на Съединени американски щати.

На този стадий коментар от Европейският съюз по този въпрос липсва.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР