Камарата на представителите на американския Конгрес отхвърли предложение да се

...
Камарата на представителите на американския Конгрес отхвърли предложение да се
Коментари Харесай

Камарата на представителите на Конгреса на САЩ отхвърли процедура за импийчмънт на Тръмп

Камарата на представителите на американския Конгрес отхвърли предложение да се задейства процедура за импийчмънт на президента Доналд Тръмп, поради неговите оскърбителни нападки против четири конгресменки от Демократическата партия, предадоха международните организации.

Текстът, показан от демократа Ал Грийн, беше отритнат с огромно болшинство - 332 против 95 гласа. Това илюстрира различията по въпроса в редиците на самите демократи, които имат болшинство в Камарата на представителите.

За първи път долната камара на Конгреса беше призвана да се произнесе по въпроса за задействане на процедура за премахване на президента, откогато той пристигна на власт през 2016 година

В края на предходната седмица Доналд Тръмп посъветва представителките на така наречен " прогресивно крило " на Демократическата партия да се върнат в страните, от които в началото са пристигнали, вместо да подлагат на критика Съединени американски щати.

Той не сподели поименно кого засяга, само че явно имаше поради Александрия Окасио-Кортес, Илхан Омар, Рашида Тлаиб и Аяна Пресли. Само една от тях обаче е родена отвън Съединени американски щати - Омар, която е пристигнала на 12-годишна възраст от Сомалия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР