Камарата на общините гласува днес за различни варианти на развода,

...
Камарата на общините гласува днес за различни варианти на развода,
Коментари Харесай

Лондон пак гласува алтернативи на Брекзит днес

Камарата на общините гласоподава през днешния ден за разнообразни разновидности на развода, а Мей може да направи финален опит за пробутване на договорката си в Народното събрание на следващия ден.

" Не разполагаме с идеални разновидности за деяние и има много положителни причини против всеки един от тях сега, само че все ще би трябвало да създадем нещо ", сподели министърът на правораздаването Дейвид Гок, който гласоподава на референдума през 2016 година за оставане в Европейски Съюз.
" Премиерката преценя вероятните разновидности и обмисля това, което може да се случи, само че не мисля, че е взела дефинитивно решение ", сподели Гок пред телевизия Би Би Си.
Мнозина в партията на Мей обаче губят самообладание. Вестник " Сън " заяви, че 170 от нейните 314 консервативни депутати са й изпратили писмо с искане Брекзит да стане факт през идващите няколко месеца - със или без договорка.
Англия трябваше да напусне Европейски Съюз на 29 март, само че политическата невъзможност в Лондон принуди Мей да моли блока за пролонгация. Сега Брекзит би трябвало да настъпи в 22 ч. по Гринуич на 12 април, в случай че Мей не откри различен вид.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР