Камъкът Ангелит е сравнително нов в средите на скъпоценните камъни.

...
Камъкът Ангелит е сравнително нов в средите на скъпоценните камъни.
Коментари Харесай

Как камъкът Ангелит може да ви помогне

Камъкът Ангелит е относително нов в средите на скъпоценните камъни. Открит е през 1987 година в Перу. За основаване за бижута нормално се употребява синьо-сивият Ангелит, само че в природата се среща оцветен във всевъзможни разцветки сред бяло и сиво до синьо или виолетово.

Ангелитът не е камък на съответна зодия. Той се бори със страха от неправдите и лъжата. Отключва тайната на словото, давайки глас на персоналното мнение и личната истина.

Ангелитът се опълчва на грубостта и оказва помощ да станем по-състрадателни. Освен това оказва помощ на притежателя си да се помири с нещата, които не зависят от него.

Ангелитът се употребява за съзнателна връзка с Ангелските светове чрез вибрацията си. Смята се, че може да хармонира връзката сред физическото тяло и етеричната мрежа. Когато търсим помощта на ангели пазители, точно този драгоценен камък може да направи това астрално пътешестване доста по-сетивно.

Скъпоценният камък работи като балансьор във всеки един аспект от живота. Цветът му също е от голяма важност. Прието е, че всеки от сините и синьо-зелените камъни е обвързван с избрана форма на връзка. Тюркоазеният ангелит оказва помощ за реализиране на задачите и фантазиите, а синьо-зеленият подкрепя разкриването на нашите най-дълбоки духовни истини.

Ангелитът оказва помощ за реализиране на вътрешен мир и естетика със себе си. Той ни концентрира в най-високите сфери на небесната светлина. Камъкът има силата Каруна – олицетворение на деликатност, благосклонност и съчувствие.

 Аура Ангелит

Скъпоценният камък ангелит е в действителност превъзходен и цялостен със мощ и сила. Той оказва помощ за по-добра телепатична връзка.

Така да вземем за пример, в случай че двама души желаят да бъдат свързани, само че би трябвало да се разделят физически, и двамата би трябвало да носят по едно парче ангелит в себе си. Предварително програмираните за тази цел камъни ще засилят връзката посред им.

Освен всичко друго, сходно на други скъпоценни камъни, и ангелитът има лечебни свойства. Вибрациите му работят удобно на горната част на белите дробове.

Използван е за лекуване на възпалено гърло и проблеми с щитовидната жлеза. Камъкът облекчава болката - както физическа, по този начин и психическа.

Тъй като успокоява, ангелитът се употребява и за лекуване на яд. Това възприятие води до изолираност. Камъкът оказва помощ за възстановяване на връзката както с близките, по този начин и с вътрешното ни Аз. Той оказва помощ да си върнем вътрешната и външната естетика.

Където и да бъде подложен, ангелитът обезпечава защитно поле към региона. Използва се още за активиране на ангелското благозвучие и филтриране на аурата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР