Към тях се присъедини и БЗНС на бившия министър на

...
Към тях се присъедини и БЗНС на бившия министър на
Коментари Харесай

Десни формации създадоха „Български манифест за Европа”

Към тях се причисли и Български земеделски народен съюз на някогашния министър на защитата Николай Ненчев, който е напуснал Реформаторския блок.

Христо Иванов от „ Да България” акцентира, че новата платформа не е предизборна и не е коалиция, а е самодейност против държавната агитация, съобщи bTV.

„ Под пропагандата и банкетния звук за председателството се правят ежедневни офанзиви на базови права. Създават се репресивни принадлежности, които се употребяват против медии и публицисти, погазват се съществени правила на правото, в това число въвеждане на закони със задна дата”, разяснява Иванов.

Според него това не е инцидентно и е опит за по-нататъшното преодоляване на страната.

При оповестяването на манифеста бяха показани и група специалисти, които ще работят за неговото създаване в околните месеци.

Сред тях са някогашният водач на ДСБ Радан Кънев, някогашният народен представител от Реформаторския блок Мартин Димитров, евродепутатът Светослав Малинов, дипломатът Стефан Тафров, някогашният длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов, политологът Христо Анастасов, преподавателят по право на Европейски Съюз доктор Христо Христев, ръководителят на Центъра за модернизиране на политики Юлиана Николова, специалистът по осведомителни технологии Боян Юруков и други
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР