Към този момент не можем да приемем нищо, преди да

...
Към този момент не можем да приемем нищо, преди да
Коментари Харесай

Кирил Петков е звънял на Борисов, пратил му е и SMS, смята, че е време да говорят

Към този миг не можем да приемем нищо, преди да забележим действително какво оферират. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " пред журналисти във връзка с предлагането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде подписано съдружно съглашение с небосвод от три години, съобщи кореспондент на " Фокус "

Според Петков би трябвало да се работи бързо. " Бих призовал от ГЕРБ да работят по-бързо и по-старателно, с цел да имаме опцията да приказваме още този уикенд. Искам да видя какво тъкмо значи съдружното съглашение ", разяснява още той.

Ако страната се е управлявала единствено от министри, е щяла да процъфти, счита Петков.  " Нека не отвличаме тематиката с хитри ходове по какъв начин да се разпределят министрите. Те са доста по-малко значими от перманентната власт ".

Петков беше безапелационен, че диалогът за министри става вторичен, в случай че нямат явен отговор за регулаторите, Висшия правосъден съвет и службите. И разгласи, че още през вчерашния ден е изпратил SMS и е звъннал на Бойко Борисов. " И му споделих, че е време да седнем да приказваме, стига толкоз медийни изяви, цялата страна нас чака ", разясни съпредседателят на " Продължаваме Промяната ".

Повече четете тук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР