Към този момент дистанционното обучение не е достатъчно развито, но

...
Към този момент дистанционното обучение не е достатъчно развито, но
Коментари Харесай

Учител: Ситуацията дава възможност да се включим в следващо ниво на българското образование

Към този миг отдалеченото образование не е задоволително развито, само че през последната една седмица всички учебни заведения, с поддръжката до някаква степен и на Министерството на образованието , съумяха да се активизират, да преминат разнообразни образования, да проучат опциите за отдалечено образование. Доста стъпки се направиха в тази тенденция. Това сподели началният преподавател Петър Велков в изявление за Агенця „ Фокус “ за плюсовете на отдалеченото образование.
По думите му огромна част от учебните заведения към този момент са съумели да се приготвят за този развой. Той е на мнение, че всяка рецесия ражда благоприятни условия за развиване.
„ Кризисната обстановка поради ковид е една опция да се включим в последващо равнище на българското обучение. Това е позитивното – да пробваме нови неща и нов път. Трябва да се фокусираме върху позитивните неща, тъй като обстановката в действителност е много неприятна, само че опциите са огромни “, акцентира Велков.
Той е безапелационен, че има голям брой принадлежности, основани по целия свят, които сега стартират да се интегрират в българската просветителна система, и които ще могат да се употребяват и откакто премине рецесията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР