Към социологическите агенции - поздравявам ви, че този път успяхте

...
Към социологическите агенции - поздравявам ви, че този път успяхте
Коментари Харесай

КапиталНО

" Към социологическите организации - приветствам ви, че този път успяхте да познаете спечелилия на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и " Възраждане ", а на " Продължаваме промяната " отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този мотив. "
Христо Петров (Ицо Хазарта), претендент за народен представител от " Продължаваме промяната ", в профила си във Facebook
" Нюхът на Борисов доста пъти му е помагал да оцелява, да излъже сполучливо, да завоюва някакви популистични точки. В момента този усет го кара да отиде на извънредно огромен риск. Защото голямата част от личния му електорат ще бъде интуитивно срещу това, което Борисов приказва. Всичко ще бъде: То по този начин, но не можеше ли без това, бе! Ама хубаво си беше Радев ем по този начин, ем по този начин. "
Политологът Деян Кюранов пред Дневник.бг
" Само благо и градивно ще напомня, че Преходът се обърка сега, в който на кръглата маса през 1990 година ни излъгаха да затворим страницата, да гледаме напред, да не накажем отговорните и да ни ръководят дружно старите и новите. Тогава се обърка всичко. "
ПР специалистът Любомир Аламанов в профила си във Facebook
" Няма да разреша да ме управляват неудачници, хора, за които гласоподават шепа хора. Дори на рождения ми ден идват повече хора, в сравнение с гласове получават. "
Реклама Членът на националният съвет на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред публицисти
" Скъпи @elonmusk, когато някой се опита да открадне колелата на вашата " Тесла ", това не го прави легален притежател на колата или на колелата. Въпреки че настояват, че и двамата са дали своят вот в интерес на това. Просто споделям, "
Президентът на Литва Гитанас Науседа в туитър Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР