Към снимките бе добавена информацията, че майката на бебетата кученца

...
Към снимките бе добавена информацията, че майката на бебетата кученца
Коментари Харесай

Този Път Станаха За Смях! Джулиана Гани И Гаджето Ѝ Закъсаха За Дребни Пари! Вижте Снимки!

Към фотосите бе добавена информацията, че майката на бебетата кученца е шпиц, а бащата - чихуахуа.



Бе оставен и телефон за поръчки, само че с цел да не подлудяват почитателите Джулиана с непотребни позвънявания, тя остави номер на жена на име Катерина.

След това последва вълна от мнения на консуматори, които написаха „ Искам “ за кученцата, само че Джулиана им драсна ред, че би трябвало да се обадят на посочения номер. А откакто позвъниш на него, ето какво се случва…

„ Имах голямо предпочитание да взема едно от тях и да, делото в действителност е благородно досега, в който се обадите! След позвъняването всичко пропада! Нищо общо с действителността - кученцата се продават за 100-150 лева! Няма неприятно даже да ги продавате, гнусното е единствено че градите имидж за сметка на неистини и това автоматизирано прави вашето дело неприлично! Замислете се! “, оплака се потребителка.

Това най-вероятно е следващият „ проницателен “ ход на Джулиана Гани и нейният ухажор и персонален консултант по изкарване на спомагателни пари – Илиян Найденов.

От една страна желаят да се вършат на благи и положителни пред хората и феновете си, а от друга – зад това се крие жаждата им за пари и по какъв начин гледат от всяко малко нещо да изкарат такива.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР