Към семейството на Дженифър Лопес и съпруга ѝ Бен Афлек

...
Към семейството на Дженифър Лопес и съпруга ѝ Бен Афлек
Коментари Харесай

Семейна идилия: Любимите жени на Бен Афлек се събраха

Към фамилията на Дженифър Лопес и брачна половинка ѝ Бен Афлек се причисли и някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър в неделя, с цел да отпразнуват музикално събитие с присъединяване на звездите.

Гарнър и Лопес бяха видени дружно с децата си, до момента в който пристигаха в залата за представления в Санта Моника, Калифорния. Срещата сподели какъв брой видимо уютно е станала ситуацията в смесеното семейство и някогашните съпрузи, откогато Афлек се ожени за Лопес предходната година.

Лопес и Афлек бяха видяни с Еме, до момента в който Гарнър дойде в залата с по-голямата си щерка Вайълет и сина си Самюел, докато 14-годишната Серафина евентуално към този момент е била в залата. Цялото семейство беше облечено в ежедневни облекла и по всичко си личеше, че ситуацията е мощно непринудена.

Jennifer Lopez and Jennifer Garner co-parented in style for Ben Affleck's daughter, Seraphina.
— Radar Online (@radar_online)
Лопес беше облечена семпло, но стилно в късо зелено сако от туид, което беше единствено отчасти закопчано. Звездата от " Out Of Sight " съчета детайлите с дънки с висока талия, които подчертаваха извивките ѝ и леко се разширяваха в краищата. Дженифър носеше и обувки на платформа Louboutins в маслинен цвят, които подчертаваха растежа ѝ. Тя добави визията си с първокласна чанта Birkin от Hèrmes в физически цвят и носеше забележителни слънчеви очила с осмоъгълна форма, които имаха единствено непретенциозен нюанс.

В същото време Бен приветливо разговаряше с детето на Лопес - 14-годишната Еме. Той носеше сако от въглен с черна разкопчана риза, черни дънки и износени тъмни кожени ботуши.
              

Еме заложи на торбеста черна качулка и свободни дънки и карго джобове, дружно с черни маратонки. Забележително е, че близнакът на Еме - Макс, беше видян с групата, когато дойдоха за представлението.

Дженифър Гарнър наподобява беше довела всичките си деца от Бен.  Тя избра по-скромен тип с пухкаво тъмносиньо пухено палто с оребрена яка, което напласти върху топъл сив оребрен пуловер. Звездата от " Алиас " заложи на изрязани сини дънки и се спря на състезателен комплект маратонки в цвят гръб, до момента в който косата ѝ беше вързана на небрежна конска опашка. в ръка тя носеше единствено портмоне и телефон.

Самюъл носеше обувки Nike в няколко цвята, които контрастираха със синята му качулка и тъмните дънки с издути кръпки над коленете. Вайълет носеше червен пъстър гащеризон с бели маратонки и кремава жилетка, украсена със сърца. 

Това събитие с присъединяване на Дженифър се случва в същия ден, в който бяха оповестени нови фотоси от идното възобновление на третия сезон на паметния комедиен сериал " Party down ".

Сериалът беше анулиран след втория си сезон през 2010 година заради невисок рейтинг и загубата на членовете на актьорския състав Джейн Линч (която пропусна втория сезон, с цел да взе участие в Glee) и Адам Скот, който щеше да напусне, с цел да взе участие в Parks And Recreation. Във обновения трети сезон вземат участие няколко известни артисти, а Гарнър ще се причисли като кино продуцент.

Срещата на Дженифър Лопес с някогашната брачна половинка на брачна половинка ѝ идва, откакто тя разкри за присъединяването към това семейство, до момента в който говореше с Extra на премиерата на новата си сантиментална комедия Shotgun Wedding в сряда.

Jennifer Garner Joins J.Lo & Ben Affleck For Daughter Seraphina's Musical Event In LA: Pictures
— Publicist Library (@publicistlib)
" Всичко върви доста, доста добре, необикновено е, имаме пет прелестни, прелестни деца, благословия е! ", каза тя. " Днес закарахме едното от тях на учебно заведение и просто си мислехме за това, в какво се е трансформирал животът ни, и се чувствахме толкоз благословени и признателни за това, че сме се озовали в живота на другия "  - продължи тя.

По време на присъединяване си в предаването Today по-рано тази седмица Дженифър съобщи, че е имала " най-хубавата си година " от доста време насам, откакто с Бен са заживели дружно и децата им най-сетне са могли да бъдат дружно под един покрив.

" Заживяхме дружно, децата заживяха дружно. Така че това беше един в действителност прочувствен преход. Но в това време всичките ти фантазии се сбъдват и това беше просто една феноменална година. Мисля, че това е най-хубавата ми година, откогато се родиха децата ми ", споделя тя.

По време на диалога си с People Дженифър описа по какъв начин се пробва да жонглира сред натоварената си певческа и актьорска кариера и отговорностите си на майка, а в този момент и на мащеха.

" Не съм от хората, които споделят гнева си. Не усещам, че това е моят живот като реализатор. Винаги би трябвало да показваш най-хубавото от себе си " - изясни тя. 'Но аз съм човешко създание като всички останали и от време на време пострадвам безмълвно ".

Попзвездата добави, че е трябвало деликатно да обмисли какъв брой персонални детайлности е подготвена да разкрие пред обществеността в музиката си.

" Мислех доста за това - като да вземем за пример кои елементи от себе си да споделя с публиката си? И какво значи да бъдеш актьор и да бъдеш достоверен ", продължи тя. " И усещам, че има някои неща, които би трябвало да бъдат казани и споделени.

Дженифър добави: " Но истината е, че аз съм като всички останали. Понякога се боря, от време на време се чудя, от време на време се колебая и съм несигурна ".

Създателката на шлагери ще издаде деветия си студиен албум This Is Me... Now, по-късно тази година, макар че датата на издаване към момента не е оповестена. Албумът е правоприемник на " This Is Me... Then ", който тя издава през 2002 година по време на първата си връзка с Бен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР