Към обичайните женски прелести, притеглящи мъжете като магнит, може да

...
Към обичайните женски прелести, притеглящи мъжете като магнит, може да
Коментари Харесай

Най-изненадващи женски прелести!

Към нормалните женски прелести, притеглящи мъжете като магнит, може да се прибавят някои напълно изненадващи.

Сутрешно разтягане. Мъжете ценят " уютната " жена. Сутрешното разтягане в най-обикновена пижама възбужда не по-зле от всеки стриптийз. Когато дамата се разсъни, наподобява напълно беззащитна, значи принадлежи на мъжа напълно и абсолютно (е, най-малко той по този начин си мисли).
Жената НИКОГА не трябва да пести от тези 3 неща
Едно време бабите ни са живеели непретенциозно и спестовно, единствено с най-необходимото, което да бъде нужно да оцелеят чисто физически. В наши дн...
Прочети повече
Така че, в случай че дамите желаят да стартират сутринта си не с кафе, а с нещо друго – умерено да се протягат!

Ядосване. Няма научно пояснение за какво мъжете харесват ядосани дами. Но евентуално всяка дама най-малко един път в живота си е чувала: „ Толкова си красива, когато си ядосана! “. Е, бурният секс за помирение е почти добър вид. Дали Шекспир е имал нещо такова поради в пиесата си „ Укротяване на опърничавата “?

Рошава коса. Тук е нещо като протягането по пижама. Жената е уютна, домашна, без мода и козметика. Тя може да си накупи всевъзможни маши за коса и машички, фиби и фибички, фуркети и фуркетички (хм, фуркети в умалителна форма май не е по този начин, но радостно да става!) - само че е реалност, че той я желае не поради идеалния й така наречен „ стайлинг “, каквото и да значи това.

Може би тайната е, че харесва просто нея, а не по какъв начин е фризирана?

Малко коремче. Въпреки, че рекламодателите убеждават в „ хубостта “ на кльощавите дами (впрочем, и това към този момент комай отшумява), действителните, земни мъже мислят много по-различно. С идеалната по осанка жена пред мъжа поражда същият проблем, както пред дамата с идеално красивия мъж: „ Какво да върша с нея? “ Да я сложи на рафта, да й се възхищава и да почиства праха понякога? А кой ще прави салатка, ще сервира ракийка и ще готви мусака (докато към момента от Европейски Съюз не са я забранили)?
10 навика на щастливите дами
Колкото повече остаряваме, толкоз по-лесно ни е да разбираме какво ни прави щастливи и какво не. Да, от време на време вършим взаимни отстъпки поради...
Прочети повече
Пък и когато женската фигура не е идеална, тогава мъжът е по-спокоен за личните си телесни дефекти. 

Бръчки. Всяка дама изпада в обезсърчение при появяването на първите „ паяжинки “ към очите – за нея това е първата стъпка към неизбежното. Много мъже обаче са на радикално противоположно мнение. Според тях дребните „ мрежички " са ужасно секси - тъй като са знак, че имат пред себе си зряла, опитна жена, в това число и в полово (естествено, на първо място в полово!) отношение, което ги омайва и заковава просто от раз!

Очила. Очилата, поради които доста дами в учебно заведение са си спечелили популярност на скучни зубрачки, в живота на възрастните оказват противоположен резултат. Зад тях една жена наподобява нежна и беззащитна (освен, в случай че в опит да види нещо, не присвива очи като наемен убиец със снайпер), или обратното - има тип на уверена и самостоятелна. И двете разсънват половата фикция на мъжете.

Дълги поли. С дългите поли и рокли всичко е просто - под тях е скрита загадка, а от веки веков майките и бабите учат щерките и внучките си, че няма потребност да си демонстрират всичко вкупом. Според мъжа, под дългата пола постоянно може да се крие нещо свръхестествено, притеглящо и скрито. Няма никакво значение, че той към този момент го е виждал нееднократно!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР