Към обединение на усилията за разширяване на продължителността на морския

...
Към обединение на усилията за разширяване на продължителността на морския
Коментари Харесай

Кметове на морски общини обсъждат удължаване на сезона и през есента

Към обединяване на напъните за разширение на продължителността на морския сезон прикани министърът на туризма Зарица Динкова кметовете на морските общини в област Бургас. “Имаме всички дадености, с цел да притеглим българските и задгранични туристи и отвън сезона. Част от богатата лятна стратегия, която оферирате, може да бъде продължена и през есента, а по този метод ще се привлекат различен вид туристи, които търсят прекарвания ”, сподели министърът. 

Очакванията са туристическия сезон по Южното Черноморие да продължи до края на октомври, съобщи от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов. 12% повече са декларираните полети тази година по отношение на 2022 година Ръстът на чартърите е с 13 на 100 повече. През септември са декларирани 2000 полета, което е с 22% повече по отношение на същия интервал през предходната година. През октомври  се чакат 80% повече туристи по отношение на 2022 година, а полетите към летище Бургас са 495, т.е. с 62% повече.

“Очакванията са да приключим мощно сезона, стига сами да не го провалим, като слагаме акцент единствено на отрицателните вести ”, съобщи Димитър Николов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР