Към настоящия момент той е получил предложение от по-малка телевизия,

...
Към настоящия момент той е получил предложение от по-малка телевизия,
Коментари Харесай

Зрителите В Екстаз! Милен Цветков Се Завръща В Ефир!

Към сегашния миг той е получил предложение от по-малка телевизия, само че за сметка на това по-амбициозна. Предложението за Милен Цветков е пристигнало от управлението на „ България Он Еър ”, гласи горещият слух в медийните среди.

През последните месеци феновете на водещия имаха опцията да го гледат единствено по интернет канала на „ Демократична България ”. Носи се слух, че този ангажимент е бил обвързван само с изборите, които се организираха на 26 май. Но защото те към този момент минаха, чака се водещият още веднъж да остане без работа.

От „ България Он Еър ” демонстрират сериозен интерес да го привлекат в екипа си. Медията има намерение да му предложи да води лично авторско предаване, написа „ Уикенд ”.

По време на изборите Милен Цветков гостува в студиото на малкия екран. Хапливият му език допаднал на огромна част от феновете на дребната медия. Зрителското утвърждение е в основата на решението на шефовете да предложат непрекъснат контракт на Милен Цветков. Тъй като малкия екран доста му липсва, той е подготвен да се върне на работа даже и против по-скромно заплащане от получаваното в Нова тв.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР