Към настоящия момент са задържани около 8 лица за срок

...
Към настоящия момент са задържани около 8 лица за срок
Коментари Харесай

Разкриха група за имотни измами, в която участват и служители на МВР

Към сегашния миг са арестувани към 8 лица за период от 24 часа. Това сподели ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг по отношение на откриване на проведена незаконна група за имотни измами, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Разследването е почнало във връзка сигнал, че престъпно проявен е сключил мним цивилен брак с умряла жена, за която е открито, че има няколко апетитни парцела в София.
„ Така наречения жених, благодарение на чиновник от работа ЕСГРАО е манипулирал системата, тъй че умрялата жена и все още да е жива за държавните институции ”, сподели представителят на основния прокурор Сийка Милева. Тя уточни, че групата е работила от 5 години на територията на столицата Сийка Милева съобщи, че в състава на групата влизат държавни чиновници от състава на Министерство на вътрешните работи, държавни чиновници от работа ЕСГРАО, като са събрани доказателства за присъединяване на юрист и частен правосъден реализатор.
Към момента са открити случаи на трансферирани парцели от 15 умряли лица. „ В моята дългогодишна процедура, аз не съм срещал толкоз добре проведена и арогантна група в държанието си, в която да вземат участие голям брой длъжностни лица, включително и чиновници на Министерство на вътрешните работи ”, сподели Стефан Банков, шеф на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи.  Сред 8-те арестувани за 24 часа има и чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР