Към настоящия момент опашката на изхода за Република Турция е

...
Към настоящия момент опашката на изхода за Република Турция е
Коментари Харесай

Над 1 000 камиона вече минават на ден турската граница

Към сегашния миг опашката на изхода за Република Турция е 6.5 км. Режимът, по който работят турските управляващи е същият, само че работят по-бързо . Информацията за положението на границата показа шефът на Гранична полиция основен комисар Светлан Кичиков пред БиТиВи.

Оборотите, с които работят турските управляващи на пункта, са по-високи и все още 1100-1200 камиони минават на денонощие през пункта на излаз от България. В предходните дни обаче били обработвани към 400 камиона, само че след диалози турските управляващи почнали да одобряват по-голяма цифра камиони, регистрира той.

Главен комисар Кичиков означи, че към сегашния миг всичко на границата е обезопасено, има защита , обезпечени са задоволително тоалетни и водачите, които чакат, ще бъдат подсигурени и с храна. Рисковете за водачите и за тези, които пътуват с леки коли в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " са доста по-малко, съгласно Кичиков.
 50 км колона от камиони се образува на Граничен контролно-пропусквателен пункт
50 км колона от камиони се образува на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево "

Рекордно дългата опашка стига съвсем до Харманли

Към сегашния миг има 67 тира на летище " Узунджово ".

Той не е склонен с изказванията, че със скупчването на толкоз доста хора болестта с ковид може да се разрасне. Условията са доста по-добри , тъй като има химически тоалетни и е стеснен достъпът на външни лица с изключение на тези, които се намират на краткотрайния паркинг на " Узунджово ", уточни основен комисар Кичиков.

Летище " Узунджово " може да се побере към 2200 - 2300 тира, само че персонално основен комисар Кичиков не чака да бъде напълнен цялостният му потенциал. Той увери, че към сегашния миг миграционната конюнктура е спокойна и няма засилен миграционен напън, само че това не значи, че службите не са на линия да подхващат съответни ограничения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР