Към настоящия момент нямаме решение относно изборът на Сотир Цацров

...
Към настоящия момент нямаме решение относно изборът на Сотир Цацров
Коментари Харесай

Филип Попов: Подкрепям кандидатурата на Цацаров за шеф на КПКОНПИ

Към сегашния миг нямаме решение по отношение на изборът на Сотир Цацров за началник на КПКОНПИ. Това заяви Филип Попов - секретар на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " на Канал 3.

" За мен той като правист и основен прокурор е доста добър и е мощна кандидатура. Самият модел обаче опорочава цялата прокуратура. Аз персонално бих подкрепил Цацаров за началник на КПКОНПИ. Трябва да има промени в конституцията, с цел да има смяна за прокурорите ", сподели Попов по отношение на предлагането на премиера за откриване на ново звено - самостоятелен прокурор, който да проверява и да не рапортува на основния прокурор.

" Ние инициирахме диалога за дотацията, направихме своите планове и бяхме за намаляването ѝ, само че не и цялостна анулация, заяви Попов.

" Искаме преизчисляване на всички пенсии, през 2007 г успяхме да го създадем, оттогава не са преизчислявани. Държим минималната пенсия да бъде 300 евро, животът нараства, пенсиите - не. Макрон да вземем за пример предлага 1000 евро минимална пенсия сега ", добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР