Към настоящия момент нямаме решение относно изборът на Сотир Цацров

...
Към настоящия момент нямаме решение относно изборът на Сотир Цацров
Коментари Харесай

Филип Попов от БСП обясни защо подкрепя кандидатурата на Цацаров за шеф на КПКОНПИ

Към сегашния миг нямаме решение по отношение на изборът на Сотир Цацров за началник на КПКОНПИ. Това заяви в предаването Филип Попов- секретар на ПГ на Българска социалистическа партия в предаването "Офанзива " на Канал 3.

"За мен той като правист и основен прокурор е доста добър и е мощна кандидатура. Самият модел обаче опорочава цялата прокуратура. Аз персонално бих подкрепил Цацаров за началник на КПКОНПИ. Трябва да има промени в конституцията с цел да има смяна за прокурорите ", сподели Попов по отношение на предлагането на премиера за откриване на ново звено - самостоятелен прокурор, който да проверява и да не рапортува на гл. прокурор.

"Ние инициирахме диалога за дотацията, направихме своите планове и бяхме за намаляването й, само че не и цялостна анулация, заяви Попов.

"Искаме преизчисляване на всички пенсии, през 2007г успяхме да го създадем, оттогава не са преизчислявани. Държим минималната пенсия да бъде 300 евро, животът нараства, пенсиите не. Макрон наприер предлага 1000 евро минимална пенсия сега. ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР