Към настоящия момент няма партия, която да е заявила, че

...
Към настоящия момент няма партия, която да е заявила, че
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Няма партия, отказала се от четиригодишния управленски мандат

Към сегашния миг няма партия, която да е декларирала, че се отхвърля от уговорката за четиригодишен управнически мандат. Това съобщи пред кореспонденти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на въпрос за проблемите в съдружния сътрудник - Обединени патриоти.

Той уточни, че има тематики, по които има разнообразни тези, само че особеното мнение не значи по никакъв метод, че това е разпад на обединението. Убеден съм, че всяка една от партиите, които вземат участие в съдружното съглашение, има своя ангажимент към съглашението и управническата стратегия, сподели Цветанов.

По думите му процесите в Обединените патриоти ги тормозят, само че не желае да разяснява това през медиите, а в диалог с съдружния си сътрудник. Трябва да приказваме по сред си, а не посредством медиите, това е по-добрият звук, добави Цветанов. Той посочи, че последно е разговарял с Волен Сидеров в неделя.

Към момента няма съответно име, което да се счита, че е любимец за поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи, сподели Цветанов. По думите му няма развиване на този въпрос.

На въпрос дали има нови доказателства по случая " Скрипал " Цветанов съобщи, че доказателствата към този момент са доста по-ясни. Може да се каже, че би трябвало да се съобразим с това, което направиха всички развити европейски страни, сподели той. Попитан дали и България би трябвало да изгони съветски дипломати, той означи, че не желае да изземва функционалностите на изпълнителната власт.

На въпрос дали има данни за шпионски и хакерски дейности у нас Цветанов уточни, че една от евентуалните закани за района и за страните, членки в Европейски Съюз, са хибридните офанзиви. По думите му Русия е една от страните, които са евентуална опасност с хибридни офанзиви, които ползват в Западните Балкани, в страните членки на Европейски Съюз и страни отвън съюза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР