Към настоящия момент няма конкретно име, което да се смята

...
Към настоящия момент няма конкретно име, което да се смята
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Нямаме фаворит за главен секретар на МВР

Към сегашния миг няма съответно име, което да се счита за любимец за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов акцентира, че тематиката за назначението на основен секретар на Министерство на вътрешните работи е значима за сътрудниците в обединението, само че досега по нея няма развръзка. Той напомни, че процедурата по желание ще бъде финализирана едвам след консултиране сред министър председател, вътрешен министър и президент.

Цветанов разяснява и несъгласията в по-малкия съдружен сътрудник на ГЕРБ в ръководството. „ Всичко това, което следим и става в такива къси периоди ни тормози и нас, само че не бих желал да разясня през медиите връзките, които има в „ Обединени патриоти “, акцентира Цветанов.

„ Убеден съм, че всяка една от партиите има своя ангажимент към съдружното съглашение и управническата стратегия. Има доста тематики, които ни вършат по-различни и всеки отстоява друга теза, само че считам, че особеното мнение не значи по никакъв метод, че това не значи по никакъв метод разпад на обединението. Управленската стратегия, най-малко към сегашния миг, няма партия, която да я декларирала, че се отхвърля от уговорките, които сме поели в името на България “, добави още той.

Зам.-председателят на ГЕРБ разяснява и новата информация по случая „ Скрипал “. „ Доказателствата към този момент са доста по-ясни и тук може да се каже, че би трябвало да се съобразим с това, което направиха всички развити европейски страни. Не бих желал да изземвам функционалностите на изпълнителната власт, само че доста е обезпокоително това, което излезе като доказателства и категоричността, която заявиха страни като Англия, Австрия, Германия, Франция и Съединени американски щати “, акцентира Цветанов. Според него една от евентуалните закани за района и за Европейски Съюз са хибридните офанзиви, които идват от Русия. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР