Към настоящия момент непосредствена опасност за България няма. Това заяви

...
Към настоящия момент непосредствена опасност за България няма. Това заяви
Коментари Харесай

Каракачанов: Непосредствена опасност за България няма

Към сегашния миг непосредствена заплаха за България няма. Това съобщи вицепремиерът по сигурността Красимир Каракачанов в предаването "Плюс - минус " по Нова тв, по отношение на настъплението на турската войска навътре в Сирия.

По думите му Ердоган няма да рискува да се компрометира тотално. За него е значимо по какъв начин ще реагира Европейски Съюз по отношение на тази интервенция. Той няма интерес да пуска бежанците, само че може да плаши с тях, съобщи Каракачанов.

Турция има една съществена цел - да предотврати основаването на кюрдска страна. Турция има голям боязън от ескалирането на кюрдите на сирийска територия, уточни той.

Армията ни може да подкрепя гранична полиция и органите на Министерство на вътрешните работи за защита на границите, уточни Каракачанов.

Абсолютно са окомплектовани охранителните уреди, сподели той.

Каракачанов разяснява и поканата на Волен Сидеров към претендента за кмет Ангел Джамбазки за дуел. Джамбазки не може да пие толкоз, че да се съгласи на сходно нещо, единственото, на което може да се съгласи е да думкат на барабанчета с Волен Сидеров, само че там той е доста слаб, съобщи министър Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР