Към мястото пътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев; Отменя

...
Към мястото пътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев; Отменя
Коментари Харесай

Граничен полицай загина след прострелване

Към мястото пътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев; Отменя се формалното отбелязване на празника на националната полиция – 8 ноември
На 7 ноември, към 20.35 часа неустановено лице стреля по взаимен наряд на Гранична полиция и военнослужещ, който извършва отговорностите си по защита на границата в региона на село Голям Дервент.

В резултат на създадените изстрели служителят на Гранична полиция е умрял на място, а служителят от МО е съумял да се отдръпна и не е потърпевш. Незабавно към мястото на случая са ориентирани най-близките гранично полицейски дежурства.

За случая са известени турските гранични управляващи посредством СКЦ Капитан Андреево, като е направена среща на линията на държавната граница, за определяне и задържане на причинителя. Предполага се, че причинителят е на турска територия. Изпратените дежурства не са открили противозаконни мигранти в региона. За случая са известени дежурен проверяващ служител на реда, дежурен специалист, действен служащ, дежурен следовател и дежурен прокурор.

Към мястото пътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Около 9 часа той ще даде информация за медиите пред РДГП “Елхово ”.

Във връзка със случая се анулира формалното отбелязване на празника на националната полиция – 8 ноември.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР