Към момента в генералното консулство на България в Солун няма

...
Към момента в генералното консулство на България в Солун няма
Коментари Харесай

Няма пострадали българи при наводненията на Халкидики

Към момента в генералното консулство на България в Солун няма постъпила информация за потърпевши български жители при проливните дъждове на гръцкия полуостров Халкидики, осведоми Министерство на външните работи. Към задачата ни за подпомагане са се обърнали двама наши сънародници, понесли материални вреди и изгубили документи в резултат на наводненията, оповестява Българска национална телевизия.

По информация на формалните гръцки управляващи най-засегнати са областите на Никити, Мармара, Порто Куфо, Торони и Каламици.
Консулството ни в Солун следи развиването на обстановката и поддържа непрекъснат контакт с локалните управляващи, осведомят още от външното ни министрество.

До този миг към задачата ни за подпомагане са се обърнали двама наши сънародници, понесли материални вреди и изгубили документи в резултат на наводненията. Служители на консулството ще посетят засегнатите региони, с цел да окажат подпомагане на наранени български жители на място.

Български жители, които желаят да получат настояща информация за ситуацията в засегнатите региони или да подадат сигнал за техни близки, могат да го създадат на телефоните на генералното консулство в Солун.

Наши сънародници, които са понесли материални вреди и/или са изгубили документи за идентичност в резултат на проливните дъждове, също могат да се извърнат за подпомагане към генералното ни консулство на следните телефони:

0030 2310 829 210, 0030 2310 869 510, 0030 2310 869 520.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР