Към момента в генералното консулство на България в Солун няма

...
Към момента в генералното консулство на България в Солун няма
Коментари Харесай

Няма информация за пострадали българи при наводненията в Гърция

Към момента в генералното консулство на България в Солун няма постъпила информация за потърпевши български жители при проливните дъждове на гръцкия полуостров Халкидики.

По информация на формалните гръцки управляващи най-засегнати са областите на Никити, Мармара, Порто Куфо, Торони и Каламици.

Генералното консулство на България в Солун следи развиването на обстановката и поддържа непрекъснат контакт с локалните управляващи. До този миг към задачата за подпомагане са се обърнали двама наши сънародници, понесли материални вреди и изгубили документи в резултат на наводненията.

Служители на консулството ще посетят засегнатите региони, с цел да окажат подпомагане на наранени български жители на място.

Български жители, които желаят да получат настояща информация за ситуацията в засегнатите региони или да подадат сигнал за техни близки, могат да го създадат на телефоните на генералното консулство в Солун.

Наши сънародници, които са понесли материални вреди и/или са изгубили документи за идентичност в резултат на проливните дъждове, също могат да се извърнат за подпомагане към генералното ни консулство, показват от министерството:

0030 2310 829 210
0030 2310 869 510
0030 2310 869 520
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР