Към момента тв водещият се водел вече студент по право,

...
Към момента тв водещият се водел вече студент по право,
Коментари Харесай

Ядрена Бомба В Родния Ефир: Антон Хекимян Изхвърча От Бтв!

Към момента тв водещият се водел към този момент студент по право, само че рядко посещавал лекции и извършения поради натоварената си работна стратегия. След като обаче новината, че ще става предстоящ правист, се разчула измежду сътрудниците му в университета, бързо се навъдили искащи да му оказват помощ, които му изпращали лекционните материали, с цел да бъде в час с образователния материал. В свободното си време, вместо да ухажва мадами и да върви по срещи, Антон залягал над учебниците и се подготвял за изпитите, които към този момент чукат на вратата. През юни месец той щял да се яви на постоянната сесия, с цел да потвърди знанията си.

Близки до журналиста издават, че концепцията за развиване в областта на правото не му бил непозната още до момента в който бил възпитаник. Когато приключил старозагорската влиятелна езикова гимназия „ Ромен Ролан “, Тони изпаднал в тежка алтернатива какво да следва.

Най-много желал да кандидатства в НАТФИЗ, защото бил известен измежду съучениците си и имал самочувствие на звезда още като младеж. Голямата му пречка обаче била подбудена от това, че не можел да помни текстове наизуст.

И до ден сегашен в работата си на водещ и кореспондент не се справял със запаметяването, а разчитал напълно на импровизациите. Отказвайки се от актьорската кариера, Хекимян се двоумил дали да учи право или журналистка. Държал изпити и го приели и в двете специалности, написа Пик. Още тогава фантазията му да бъде прочут взела превес и по този начин предпочел да се хвърли в света на медиите. Сега обаче до известна степен съжалявал, тъй като ежедневните ефири към този момент му идвали допълнително, а неналичието на свободно време го изтощавала. Чакал единствено подобаващия миг, с цел да се хвърли в политиката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР