Към момента се знае за най-малко 3 лица, които са

...
Към момента се знае за най-малко 3 лица, които са
Коментари Харесай

Поне трима са замесени в корупционния скандал в КАТ-Благоевград


Към момента се знае за минимум 3 лица, които са взели участие - началникът на бранш Пътна полиция в Благоевград и двама така наречен "регистратори". Задържани са 4 лица, в границите на днешния ден ще бъдат подхванати дейности по покачване на обвинявания. До този миг няма доказателства за съществуването на проведена незаконна група.

Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В кабинета на задържания шеф на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов са открити 5300 лева и нелегално притежаван револвер "Макаров", посочи Арнаудова.

Таксата за бърза регистрация е била твърда, имаме такава информация. Имаме сигнал за сходна скица от началото на годината, тези изказвания са били доказани и благодарение на СРС-та, по тази причина и Окръжната прокуратура в Благоевград образува досъдебно произвеждане за искане на откупи, разясни представителят на основния прокурор. Тя изясни, че през вчерашния ден в Благоевград са били изпратени 16 следователи, ръководени от шефа на Националната следствена работа.

БГНЕС напомня, че през вчерашния ден към 15 часа от кабинета му бе изведен с белезници началникът на КАТ-Пътна полиция към ОД Министерство на вътрешните работи Данаил Стоицов. Той бе окован с белезници при извеждането му от кабинета, той криеше ръцете си с яке. След като бе подканен от медиите да ги покаже - той го стори и съобщи, че има донос против него и не се тормози. Служителите на „ Вътрешна сигурност ” и следовател сложиха ръкавици, с цел да обискират персоналния му автомобил. Заради медийното наличие, това се организира в техническия пункт на КАТ./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР