Към момента се смята, че безспорният световен лидер в развитието

...
Към момента се смята, че безспорният световен лидер в развитието
Коментари Харесай

Huawei вече работи по 6G технология

Към момента се счита, че безспорният международен водач в развиването на навлизащите 5G технологии е Huawei и точно тази позиция на компанията подтикна Съединени американски щати да изолира компанията от личния си пазар.
 Съединени американски щати удря Huawei с нова порция наказания
Съединени американски щати удря Huawei с нова порция наказания

Американските компании няма да могат да купуват от Huawei и ZTE

Въпреки че 5G инфраструктурите са в начален стадий от развиването си, китайският колос към този момент е почнал да работи по идващия стандарт за мобилна съгласуваност - 6G, оповестява The Logic.

Компанията към този момент организира изследвания и създава хардуер в центъра си в Отава, Канада, близо до границата със Съединени американски щати.

Това надалеч не значи, че ще забележим 6G антени и устройства в околните 10 години, защото се счита, че технологията няма да е подготвена за всеобщия пазар преди 2030 година

Към момента даже не е ясно какъв брой по-бърза ще е бъдещата 6G мрежа от 5G мрежата, която към днешна дата е главен фокус за множеството телекомуникационни компании по света.
 5G технологията, антените и по какъв начин ще се промени визията и естетиката на градовете
Как 5G ще промени метода, по който наподобяват градовете

И по какъв начин някои компании печелят от това

Засега дочуваме, че 6G ще разреши прехвърлянето на терабайти от данни в границите на секунди, освен това със закъснение от под една милисекунда.

За потребителите това надали ще съставлява осезаема разлика по отношение на 5G мрежата, само че пък ще е значим аспект при развиването на най-различни самостоятелни технологии, засягащи съвсем всяка сфера на стопанската система и живота.
 Huawei, Корея и 5G базата там
Huawei тихомълком отвори 5G база в Корея

Медиите не са били позволени до събитието
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР