Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в процес

...
Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в процес
Коментари Харесай

Караниколов: Към момента се ремонтират 7 язовира

Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в развой на възлагане на подобен. Това сподели министърът на стопанската система Емил Караниколов по време на дебатите по вота на съмнение.
„ По отношение на информацията за ремонтите на язовирите. Отворете страницата на Министерство на стопанската система. Вътре ще видите броя на язовирите. В момента са 182.
Вътре ще видите тези с открити строителни площадки, мисля, че бяха 45. Реално сега се прави строителство в 7 от тези язовира “, сподели Караниколов, представен от Фокус.
По думите му все още има развой на възлагане на ремонта на 58 още язовира, към тези 182. „ Знаете имахме последния един месец се наложи да отклоним малко работна мощ в Перник.
Вчера след предлагането на Строителната камара, че те ще оказват помощ със сили и техника, ние още веднъж ще се фокусираме върху язовирите.
По отношение на компанията „ Монтажи “. Хайде в този момент да се напомним коя беше компанията „ Монтажи “. Хайде в този момент да си напомним какво беше положението на компанията преди три години “, сподели още министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР