„Към момента основно разглеждаме дейността на убития Неделчо. Той се

...
„Към момента основно разглеждаме дейността на убития Неделчо. Той се
Коментари Харесай

Убитите Кети и Неделчо имали фирми, той забъркан с ДДС схеми

„ Към момента главно преглеждаме активността на убития Неделчо. Той се е занимавал с комерсиална активност и е имал общо и с кухи компании, които са укривали Данък добавена стойност. Разглеждаме и по какъв начин тъкмо е придобил парцела в Нови Искър. Работим по всевъзможни обстоятелства “. Това сподели основният комисар Младен Маринов на ексклузивен брифинг във връзка бруталното ликвидиране в Нови Искър.

Убитото семейство Кети Кюхова и брачният партньор й Неделчо Юнаков са имали компании, демонстрират данни от Дакси. Кюхова е съучастник с още две дами в " Деви ке " ООД, като компанията е настояща, само че последните промени в нея са от 2014 година, написа dir.bg.

Същата компания има и два запора на дялове за общо над 7000 лв., заведени на името на едната от съдружничките. Съпругът й Неделчо Юнаков също е имал компания, " Бау консултинг мениджмънт ", само че тя е закрита през 2013 година.

В тази компания той е имал за съдружници и шефове хора от строителния отрасъл. Но до момента в който компаниите на убитите съпрузи са с дялов капитал надлежно 6 лв. на Кюхова и 30 лв. на Юнаков, то съдружниците им са с компании с дялов капитал над 5000 лв., демонстрират още данните от регистъра.

l
тагове Кети Неделчо компании Данък добавена стойност схеми
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР