Към момента няма указания кога да се премине към онлайн

...
Към момента няма указания кога да се премине към онлайн
Коментари Харесай

Училищен директор се съмнява, че тестовете не хващат Омикрон

Към момента няма инструкции по кое време да се премине към онлайн образование. Това съобщи пред Българска национална телевизия Асен Александров, ръководител на сдружението на шефовете в междинното обучение.

Омикрон е в столицата, посочи той и добави, че този път ограниченията в учебно заведение би трябвало да се постановат на локално равнище. Само през уикенда 7 паралелки в 51 учебно заведение в София са карантинирани, което до момента не се е случвало. Една учителка е болна в 51 учебно заведение.  
Александър Симидчиев чака случаи на Делтакрон и в България
Пулмологът и народен представител от Демократична България Александър Симидчиев посочи, че в България към момента не може да се каже по какъв начин протича Омикрон...
Прочети повече
Всички възпитаници в 51 учебно заведение, които през предишния уикенд са дали позитивен резултат, на тестването във вторник са дали негативен резултат. Според Асен Александров тестването не хваща Омикрон или пък самото тестване би трябвало да се прави повече от един път. 

Той е на мнение, че тестванията би трябвало да се вършат от родителите у дома.  

Според Асен Александров проблем пред присъственото образование ще е, в случай че Омикрон болести доста учители, защото няма кой да ги замества. Много деликатно би трябвало да се преценяват нещата, прикани шефът на 51 учебно заведение в София. 

Още:
Националната референтна лаборатория: До две седмици Омикрон става доминантен
В България Делта разновидността на COVID-19 към момента е преобладаващ, само че допускаме, че най-късно до две седмици към този момент това ще е Омикрон. Това о...
Прочети повече
Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР