Към момента няма постъпила жалба за такъв случай. Така от

...
Към момента няма постъпила жалба за такъв случай. Така от
Коментари Харесай

МВР в Благоевград не е получавало жалба за случай с опит за изнасилване от страна на общински съветник

Към момента няма постъпила тъжба за подобен случай. Така от благоевградската полиция разясниха шокиращото ВИДЕО, което се появи във Фейсбук и което подсказва допустимо закононарушение – опасност за обезчестяване, от страна на общинския консултант в Благоевград Христо Ковачки.
От написаното във Фейсбук от профила, от който е пуснато видеото – с име " Надя ", излиза наяве, че тъжба не била подадена, тъй като имало консултация с юрист и той споделил, че видеото няма да послужи за доказателство в съда. На хартия при правосъдни каузи с видеодоказателства е допустимо те да не бъдат признати, тъй като не става въпрос за оторизиран със правосъдна заповед запис т.е. запис от особено разследващо средство (СРС). Actualno.com продължава с опитите да приказва непосредствено с индивида, изравен зад профила, с цел да разберем счита ли в последна сметка въпросното момиче да търси правосъдна отговорност от господин Ковачки.
При опита ни да получим гледната точка на общинския консултант и при заложен въпрос за историята, той затвори телефона и досега на издание на материала не е дал отговор на мобилния си уред.
Христо Ковачки е общински консултант от Политическа партия " Народен съюз ". Собственик е на хотел " Монте Кристо " в Благоевград, ресторантьор и притежател на градската баня. Досега името му не е намесвано в скандал от подобен мащаб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР