Към момента няма масирано движение на нелегални мигранти към българската

...
Към момента няма масирано движение на нелегални мигранти към българската
Коментари Харесай

​Тренировъчната система за F-16 ще влезе в експлоатация след три години​

Към момента няма масирано придвижване на незаконни мигранти към българската граница, както от турска, по този начин и от гръцка територия - сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов. Според него обстановката може да се промени всеки миг, само че на този стадий всичко е умерено. Във военновъздушната образователна база в Долна Митрополия вицепремиерът беше осведомен с въвеждане в употреба на тренажор-симулатор за образователните самолети Пилатус

Българските управляващи поддържат доста добър информативен продан и с гръцките, и с турските сътрудници и са подготвени за реакция в разнообразни обстановки, увери Каракачанов. Засега няма смяна в степента на подготвеност.
Красимир Каракачанов, министър на защитата: Имаме подготвеност, доизградени са всички уреди по българо-турската граница, в това число датчици, видеонаблюдение, това нещо, което преди година и половина-две го нямаше, или не беше довършено. Сега всичко е готово. Засилен надзор, наблюдаване, в това число и на териториите на прилежащите страни.
Във военновъздушната образователна база в Долна Митрополия вицепремиерът беше осведомен с въвеждане в употреба на тренажор-симулатор за образователните самолети Пилатус. Първите курсанти ще се образоват на него от началото на идната година.
Красимир Каракачанов, министър на защитата: Това е част от програмата на Министерство на защитата да поддържа авиацията. Сега с контракта, който беше изработен за F-16 Блок 70, е цяла система от тренажори - три, посредством които доста по-комплексно бъдещите водачи на F 16 ще бъдат обучавани.
Тренировъчната система за F-16 ще бъде ще влязат в употреба след три години, когато се чакат първите от новите бойни самолети.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР