Към момента най-активни са гражданите на Враца, Стара Загора, Пловдив,

...
Към момента най-активни са гражданите на Враца, Стара Загора, Пловдив,
Коментари Харесай

Вижте кои са най-активни в кампанията на МРРБ Моят град е моята крепост


Към момента най-активни са жителите на Враца, Стара Загора, Пловдив, Монтана, Добрич и Петрич, от които обитаеми места са получени най-вече фотоси.  Преобладават фрагментите на обновените паркове, площади, санирани блокове, както и реновирани учебни заведения и детски градини.

Идеята е жителите да покажат с снимки по какъв начин се развиват градовете с вложенията по Оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014-2020 година, както и с предходните планове, осъществени по ръководените от Министерство на регионалното развитие европрограми.  Така всеки има опция да поддържа родния си град, като покаже актуализирани паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, учебни заведения, жилищни и публични здания, спортни площадки и центрове, рехабилитирани пътища, културни и туристически обекти, реновирани здравни заведения, публичен превоз и внедрени интелигентни решения за ръководство на обитаемоте места.

Инициативата продължава до 30 септември. Снимките за присъединяване в състезанието се изпращат на имейл[email protected]

Най-добрите фрагменти и посланията към тях ще бъдат включени в календар за 2020 година, планувани са и атрактивни награди. Задължително е при изпращането им да бъдат посочени име и адрес на създателя, телефон, възраст, както и изложение на мястото, където е направена фотографията и мнение за какво този обект Ви впечатлява, прецизираха от Министерство на регионалното развитие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР