Към момента Народното събрание е дало санкция за хуманитарна помощ,

...
Към момента Народното събрание е дало санкция за хуманитарна помощ,
Коментари Харесай

Българските МиГ-29 ще пазят само родното небе

Към момента Народното събрание е дало глоба за филантропична помощ , това съобщи Виктор Насър, член на парламентарната комисия по защита, на въпрос има ли постъпило искане от Украйна към България за изпращане на военни самолети.

" Българските самолети МиГ-29 са тук, с цел да извършват дилемите по еър полисинг и да пазят българското въздушно пространство, както и другата налична техника в България. Според мен в случай че пристигна такова питане, то ще мине през сериозна полемика в Министерския съвет и в Народното събрание.
 Зеленски: Ако не ни дадете самолети, значи и вие желаете да ни погубите
Зеленски: Ако не ни дадете самолети, значи и вие желаете да ни погубите

Вие също сте хора и е ваш филантропичен дълг да ни помогнете

Бих желал да разясня повече в случай че имаме такава обстановка. Към момента нямаме и одобряваме, че българските МиГ-29 са в България и служат да пазят единствено българското небе ", разяснява в " Говори в този момент " депутатът от " Продължаваме промяната ".

Насър не се ангажира с прогноза докога ще продължи тази обстановка, само че съобщи, че се надява рецесията в Украйна да се позволи допустимо най-бързо. Той беше безапелационен, че обединението ще удържи, макар тежките решения, които от време на време се постановат и отхвърли рецензията на ГЕРБ, че няма координационен център и не е основана организация за бежанците , които влизат в страната.

" Не мога да се съглася, че има закъснение. Ако войната стартира в четири сутринта, българското държавно управление и Народното събрание и всички, които желаят да оказват помощ, работят от същия ден, в който стартира спора. Някъде може да има забавяния, поради смяната в ситуацията, само че се работи непрекъснато и не мога да се съглася, че няма съответно център. Има щаб , без значение по какъв начин тъкмо се назовава. Той работи непрекъснато, може би ще бъде разгласен напълно скоро, само че работа се прави доста и организацията е много добра ", съобщи Насър.
 Зеленски: Русия настава към трета украинска АЕЦ
Зеленски: Русия настава към трета украинска АЕЦ

След Запорожската и Чернобил

Според народния представител резултатите са налице - хората идват, получават статут, има съгласуваност с работодатели. Той уточни, че това, което прави усещане е, че на никое място няма бежански лагери. Тоест хората са признати или в домовете, или в хотели или на друго място, проведено от страната.

На въпрос дали ръководещите упрекват ГЕРБ, че са провокирали суматохата с горивата в сряда, Насър съобщи, че съответните органи ще преценяват какво тъкмо е станало.

" По-важното е, че доста бързо се позволи казусът, че нямаше такава обстановка. Не е имало липса на горива и не е имало големи отклонения в цените. Тоест значимото е, че доста бързо успяхме да парираме една вест, която се оказа лъжа ", разяснява Насър.
 След следи от
След следи от " мръсна бомба ", Русия откри и биологично оръжие в Украйна

Обяви представителят на МО Игор Конашенков

Той прикани да се наблюдават публични източници за информация, с цел да не се стига до такива обстановки. Имало е хора, които са чакали 4-5 часа, с цел да заредят.

" Това, което аз разбрах е, че е било безусловно безмислено, причина не е имало. Лично аз не съм приказвал с нито един човек, който е бил на опашката, само че на идващия ден аз заредих на цена, която беше по-ниска от няколко дребни бензиностанции, които видях в София ", добави националният представител от " Продължаваме промяната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР