Към момента е в тежко общо състояние. Снощи е преведена

...
Към момента е в тежко общо състояние. Снощи е преведена
Коментари Харесай

Лоши новини от болницата след взрива в блока във Владиславово


" Към момента е в тежко общо положение. Снощи е преведена в реанимация с данни за белодробен оток вследствие на инхалацията на пушечни газове ", разяснява доктор Валентин Милев. Другата настанена в същата болница ще бъде изписана през днешния ден.

Жената показа, че персонално кметът Иван Портних ѝ е съобщил, че ще бъде настанена в общинско жилище. " Обади ми се и сподели: Кога ще те изпишат? Изписват ме в 12 часа. Ще пратя кола особено да те вземат сътрудниците и да те заведат на място където те устройваме ", споделя потърпевшата.

На още пет фамилии от потърпевшия при гърмежа блок към този момент е открит дом. От Община Варна са безапелационни, че могат да посрещнат потребностите на още от евакуираните фамилии. " Можем да подпомогнем финансово фамилиите, които са затруднени да се оправят в този миг. Необходимо е те да подадат заявление към дирекция " Социално подкрепяне " за разпределяне на еднократна помощ. Такова заявление могат да подадат и към община Варна ", показват Таня Василева, Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР