Към края на всяка година винаги се правят какви ли

...
Към края на всяка година винаги се правят какви ли
Коментари Харесай

Официално: Обявиха 13-те най-красиви жени в света! Съгласни ли сте?

Към края на всяка година постоянно се вършат какви ли не ранглисти - най-добре облечени, най-успешни, най-популярни... Порталът Ranking.com провежда огромно гласоподаване за избор на най-красивите дами от света на известните. В него гласоподаваха повече от 150 000 души, а изборът им учуди мнозина. Ето кои са съгласно вота 13-те най-красиви дами на света, а вие решете дали сте съгласни с този избор.

Кристен Бел


Тя се появи напълно ненадейно в тази листа. Известна е от кино лентата " Опасни майки ", в който се изявява повече като комедийна актриса, в сравнение с като секссимвол.

Дженифър Конъли



С гъстите си вежди, тъмна коса и зелени очи, тя съставлява същински блян за женска хубост. Както е известно също по този начин, тя непрекъснато е лице на огромните фешън къщи.

Зои Дешанел



Симпатичната Зои се намира на 11-то място. Нейната аналогия с Кейти Пери е голяма, само че Кейти не влиза в класацията.

Миранда Кер



Манекенката Миранда Кер постоянно участва в класациите за хубост.

Натали Портман



Според мнозина тя е най-интелигентната жена в Холивуд. Но постоянно също по този начин е определяна и за най-хубава.

Блейк Лайвли



Усмивката на хубавата Блейк вероятно е една от най-шармантните на света. На нея се пада 8-мото място.

Мила Кунис



Друга неизбежна хубавица е украинката Мила Кунис. Нейните очи от години въодушевяват мнозина.

Джесика Бийл



Джесика е една от многото актриси, които се занимават и с манекенство. И е ясно за какво е по този начин. Няма някой, който да не харесва съвършената й фигура.

Кейт Бейсингейл



Тази дама съставлява синоним за класическа хубост. Годините не пречат тя да е измежду челните места на най-големите хубавици.

Меган Фокс



Откакто се появи на филмовия екран, хубавата Меган покори доста мъжки сърца. Тя продължава да прави това и до през днешния ден, с оргомен триумф.

Кейт Аптън



Овалите, дългата руса коси и сините очи са първата асоциация с Кейт Аптън. Младата манекенка върна огромните гърди в света на модата.

Скарлет Йохансон



Още една русокоса дама с импозантно деколте. Тя от години се намира на върха на актьорската А лига, само че също по този начин и измежду тези за хубост.

Чарлийз Терон



Жената, която още е наричана кралица на хубостта, даже на 42 години оставя зад себе си по-младите колежки и държи първото място. Според мнозина с годините тя става даже по-красива.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР