Към края на този приятно топъл работен ден от все

...
Към края на този приятно топъл работен ден от все
Коментари Харесай

Изследват Сузанита за хепатит!

Към края на този прелестно топъл работен ден от към момента радващото ни лято взехме решение да хвърлим един взор към някои от тематиките, които ни/ви вълнуваха през последните 24 часа.

Разбрахме, че Сузанита ще минава тест за хепатит преди Брадъра.
о.0 ……


Да продължим:
„ … Изследванията, копито Сузанита ще прави, са наложителни за всеки един участник в шоуто… “
Оф, отдъхнахме си! Значи било за всички – по дифолт, а не че имаме подозрения към Сузанита, че има…

Нищо персонално значи!

Да забележим в този момент нещо по-аристократично:

Юристът и някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов се изрече в отбрана на парцелите на Симеон, който в този момент е печален, тъй като съдът отсъди, че въпросните парцели не били баш негови.

„ Настроенията на народа се диктуват от фалшификациите в медиите – че царят е пристигнал да си вземе парцелите “, добави Спасов.

Чакай, какво?

Значи НЕ Е пристигнал, с цел да си вземе парцелите? Че защо е тоя джангър тогава?

Щото ние си спомняме, че царят пристигна и СИ ВЗЕ парцелите, пък то излиза, че не е желал да идва да си ги взима. Озадачени сме…

Някой от по-задните редове, наблюдаващ тая пиеса, се провиква с въпрос дали си спомняме за Хосе Мухика – президент на Уругвай, който се отказал от заплатата си, от скъпите резиденции и живял в фамилната плантация, че дарявал всичките си хонорари за щедрост. Ми, спомняме си го тоя балък, що? Каква е връзката единствено не можем да разберем… както и да е.

Г-н Спасов загатва още и:

„ Излиза обаче, съгласно нашия съд, че царят нелегално е употребил тези парцели от 1918 година до 1943 година, може би ще би трябвало да заплаща наем, че е живял в тези дворци “

Интересен драматургичен поврат – какъв брой доста в толкоз малко думи! Замислям се и…

Това не е по никакъв начин неприятен ход за отиграване – възнамерявам да мина през всичките ми някогашни работодатели и да си събера: бюра, компютри, климатици, тв приемници – каквото ми душа желае. Ако гъкнат, ще ги закова с: „ Кво! Да не би да съм работил нелегално тука! Да не желаете и наем да ви заплащам! “ и ще си ида.

Стигаме до много четеното: „ Камелия лъсна чисто гола на морето (снимки 18+) “
Също и: „ Николета Лозанова още веднъж взриви мрежата (снимка) “

Социалният опит протича по този начин:

Ние: Мъже, желаете ли да видите Камелия и Ни Ло единствено по (18+) фотоси?
Мъжете:



Продължаваме.

„ Дъщерята на Коко и Анелия - клонинг на Николета “
Рожбата от любовта на Анелия с предприемача Коко Динев наподобява доста по-голяма за възрастта си… такаааа… а възрастта ѝ е… четем, четем, търсим и…
Какво? 14 години!

„ Анелия твърди, че наследницата й не се е подлагала на никакви интервенции за увеличаване на устните “.

Хммм… Дооообре. Ние имаме вяра. Ние на доста неща имаме вяра. Сега, в случай че ни извините, ще отидем да си нахраним еднорога.

А, до момента в който сме на темата… разбрахме, че Китаеца има куче за 5 бона.

Нека отдадем респект и почитание към всички тези бойци за науката, прекарали живота си през последните няколко епохи, с цел да може човечеството да стигне до тук, че да има кучета за по 5 бона, български китайци и най-много – интернет, през който китайците да си снимат кучетата за 5 бона и да ги пускат, а ние да ги виждаме!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР