Към края на мандата на това правителство с вота на

...
Към края на мандата на това правителство с вота на
Коментари Харесай

Красимир Янков: На важни позиции в държавата са назначени некомпетентни и посредствени хора

" Към края на мандата на това държавно управление с вота на съмнение би трябвало да се покаже на хората размера на корупцията в страната. На разнообразни властови позиции са назначени посредствени и некомпетентни хора. Те спомагат за развиването на корупционната среда. Ще разкрием и двусмисленото законодателство, което дава на властимащите и администрацията да го поясняват по свое убеждение “.
Това сподели по Нова ТВ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков. За образец той даде абсурда с непостъпилите милиони лв. в хазната от хазартни налози, като отговорност за това носи директно финансовият министър. Според него изпълнителната власт би трябвало да пресича и разкрива корупцията, вместо това сме очевидци на безпорядък. Според Янков тези, които подават сигнали за корупция, би трябвало да бъдат предпазени. Народният представител от левицата беше безапелационен, че Българска социалистическа партия би трябвало да покаже на хората своята подготвеност да се бори с корупцията с огромни акции, а претекстовете за вота ще бъдат подготвени идната седмица, само че би трябвало да бъдат импортирани в националното заседание след съвещание на Националния съвет в средата на юли.
Според Красимир Янков другите двама претенденти за ръководител на Българска социалистическа партия са тръгнали по локалните структури и към този момент си вършат акцията, макар че тя стартира след 12-и август, съгласно правилник на Корнелия Нинова.
„ Приех номинациите за ръководител на партията, тъй като считам, че Българска социалистическа партия би трябвало да има явен абстрактен облик с отчетливи задължения, които да отстоява поредно, без разграничителни и лустрационни линии сред поколенията или по различен симптом ”, сподели Янков и се разгласи за това най-подготвените да са най-отпред в партията. По думите му, Българска социалистическа партия би трябвало да има дълготрайно партньорство със сходни по хрумвания и стратегии партии и обединения от лявото пространство.
Красимир Янков беше безапелационен, че еднопосочната задача на Българска социалистическа партия на избори е да се утвърди като първа политическа мощ, посредством добра организационна конструкция и която да подсигурява демократичните устои в страната. Народният представител добави, че Българска социалистическа партия би трябвало да стига до проблемите на всеки български жител.
“Наша е отговорността каква ще създадем партията през идващите четири години. Не кого ще сложим отпред в партията, а да сложим партията отпред на ръководството на България “, заключи Красимир Янков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР