Към харизматичния водещ на България сутрин Златимир Йочев се присъединява

...
Към харизматичния водещ на България сутрин Златимир Йочев се присъединява
Коментари Харесай

Гергана Венкова и Златимир Йочев в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

Към харизматичния водещ на България заран Златимир Йочев се причислява един от най-подготвените политически кореспонденти в страната - Гергана Венкова. Всяка заран от 06:30 до 09:30 часа телевизионният тандем ще осведоми феновете на Bulgaria ON AIR по всички настоящи тематики – с мнения от разнообразни събеседници и специалисти, с репортажи и включвания онлайн от основни места.

„ Гергана Венкова е топ кореспондент с дълготраен опит и имам вяра, че ще способства извънредно доста за развиването на утринния блок на Bulgaria ON AIR. Уважаваме интелигентността и положителния усет на нашата публика и имаме вяра безусловно в честния метод. Затова сме извънредно щастливи, че Гергана и Златимир са новият тандем в България заран.

Те не са просто водещи, а потвърдени публицисти с блестящо екранно наличие. Във времена, когато зрелището постоянно измества смисъла, а качествената журналистика от време на време остава на назад във времето, това се оказва от извънредно значение “, споделя Катерина Илиева, шеф на отдел Новини.

Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR през 2016 година, Гергана Венкова натрупа опит в редица новинарски медии у нас, а през 2013 година минава стаж и в международния новинарски колос CNN в Атланта, Съединени американски щати. По време на CNN Journalism Workshop тя придобива опит в отразяването на изключителни събития и подготовката на значимите за хората вести.

„ Радвам се, че съм част от екипа на България заран - блокът, с който е в действителност прелестно да отвориш очи, да изпиеш кафето си и да започнеш положително новия ден. Разбира се, предизвикването е огромно, само че удовлетворението, че вършим нещо потребно в името на феновете надвива и ме стимулира да давам най-хубавото от себе си “, споделя Гергана.

Златимир Йочев е част от екипа на Bulgaria ON AIR от октомври 2017 година, когато стартира да води България заран. През декември 2018 година Златимир излиза в отпуск по бащинство и тогава в неговия стол краткотрайно сяда Гергана Венкова. Сега двамата се събират в тандем, като ще продължат да сервират на феновете най-актуалната информация и любопитни разбори на тематиките на деня.

Още една оригиналност в утринния блок е и стартът на новата графа Зад маската. В нея всяка сряда различен потвърден политически кореспондент – Мария Папазова, показва актьори, политици, лекари и публични дейци оттатък обществения им облик. Пред микрофона й към този момент застанаха Стилиян Киров – шеф на Илинойската филхармония, и архитектът, режисьор и създател на фондация Нашият дом е България Пламен Мирянов.

Разнообразното наличие в утринния блок на Bulgaria ON AIR се добавя и от персоналните истории на българите, които след години живот в чужбина, вземат решение да се завърнат в България. Всеки четвъртък в границите на България заран рубриката Завърналите се с Петя Кертикова демонстрира какъв е животът на емигранта и може ли триумфът зад граница да надделее над любовта към родината и фамилията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР